A nova estrela do tenis: Alcaraz, de 18 anos, gañou e fixo historia.

Testemuña a historia!

Na madrugada do 4 de abril, hora de Pequín, o Alcalás, de 18 anos, estalou cando se quedou atrás 1-4 no primeiro set, gañou 9 das seguintes 10 entradas, derrotou a Rude por 7-5 e 6-4. e gañou o primeiro partido da tempada.Segunda coroa, terceira coroa de carreira.Este é o primeiro título de Máster de Alcaraz na súa carreira e o terceiro campión de Máster máis novo da historia.Ao mesmo tempo, Alcaraz bateu o récord de Djokovic e converteuse no campión máis novo da historia dos Xogos de Miami.
tenis -1

Desde a nova tempada, Alcaraz só perdeu dous partidos no Aberto de Australia e no Masters de Indy, perdendo ante Berrettini, subcampión, e Nadal, un dos Tres Grandes.No resto dos partidos, Alcaraz gañou a Tsitsipas, Berrettini, Agut, Norrie, Monfils, Hulkac, Schwarzman, Fognini, Kezmanovic, etc.Non é de estrañar que Nadal dixo: "Alcaraz xa é un dos mellores xogadores, é moi polivalente, ten unha ofensiva moi agresiva e unha defensa axustada.Non me estraña que faga nada despois.“As declaracións de Nadal realizáronse hai dúas semanas despois dunha batalla a tres sets entre Nadal e Alcalás.Nese partido o Alcalás causoulle moitos problemas a Nadal, con só un punto nos puntos clave.Pequenas fluctuacións acaban de perder o partido.Aínda que se perdeu a final do Indy Masters, Alcaraz aínda creou o mellor rexistro da súa carreira no Masters.

tenis -2

Chegando ao Masters de Miami, o Alcalás seguiu enloquecendo.O Alcalás derrotou a Vsovic, Cilic, Tsitsipas, Kezmanovic e Hulkach e accedeu por primeira vez ás finais do Masters.Na final, enfrontándose a Rudd, que tamén entrou por primeira vez na final do Masters, aínda cun gran corazón como o de Alcaraz, estaba inevitablemente algo nervioso, e quedou por detrás 1-5 no primeiro set.Alcaraz, que pouco a pouco se foi adaptando ao ambiente da final, comezou ao contragolpe e empatou durante tres partidos consecutivos.Ao final do set, Alcaraz rompeu o cinto e gañou o primeiro set cunha vantaxe de 7-5.No segundo set, Alcaras estableceu unha vantaxe de descanso ao comezo da sesión e selou a vitoria por 6-4.2-0, cando Alcaraz levaba 1-4 por detrás, gañou 9 dos 10 seguintes partidos e derrotou a Rude.Alcaraz, de 18 anos, bateu o récord de Djokovic de gañar o Masters de Miami aos 19 anos e converteuse no campión máis novo do torneo de Miami.

tenis -3

No momento de gañar o campionato, Alcaraz e o adestrador Ferrero, que acababan de ocuparse do funeral do seu pai, abrazáronse durante moito tempo para celebrar a vitoria.Desde os cuartos de final do Aberto dos Estados Unidos do ano pasado ata o primeiro campionato de Masters, Alcaraz conseguiu tal logro en só medio ano, converténdose na xeración post-00 máis esperada no tenis masculino.Con este campionato, Alcaraz acadou o 11º posto, o récord da súa carreira, a só un paso de entrar por primeira vez no top ten.

tenis -4

Nesta ocasión Miami gañou o campionato, facendo de Alcalás o terceiro xogador máis novo en gañar o campionato de Masters, xunto a Zhang Depei e Nadal.Alcalás estaba tan entusiasmado con iso que comezou a aspirar a obxectivos maiores: "Non hai palabras para describir como me sinto agora, pero gañar o meu primeiro título de Masters en Miami é tan especial.Estou moi contento con esta vitoria, eu O obxectivo deste ano era gañar un 500, e fíxeno.O seguinte que hai que facer é gañar este Máster.Con sorte, os maiores sexan os seguintes".

Se queres converterte nun tenista máis profesional como Alcalás, podes probar siboasimáquina de tiro de adestramento de tenis,máquina de práctica de tenisfaría a mellor axuda para ti no teu adestramento de tenis.

Hora de publicación: 15-Abr-2022